DE CAMPINGFACILITEITEN

Op onze 3-sterrencamping bieden we alle voorzieningen om ontspannen van je vakantie te genieten zonder dat je je een moment hoeft te vervelen. Er is van alles te beleven op de camping en in de omgeving. Reserveren kan direct via dit formulierNeem contact op voor meer informatie over onze camping en de tarieven.

Ondanks dat onze natuurcamping is gelegen in de bosrijke Ardennen, hoef je op de camping niet te survivallen. Tijdens je verblijf ben je van alle gemakken voorzien. Er is modern en schoon sanitair dat bij kouder weer verwarmd wordt. Geen gedoe met muntjes, je doucht bij ons gewoon gratis. Er zijn was-, droog- en strijkvoorzieningen en natuurlijk warm water voor de afwas. Omdat we begrijpen dat je graag contact houdt met het thuisfront, maak je gratis gebruik van ons wifi-netwerk.

Elke ochtend hebben wij vers gebakken brood voor je. Laat je het koken liever aan een ander over tijdens de vakantie? In onze gezellige bistro kun je genieten van een heerlijke maaltijd en op ons zonnige terras van smakelijke snacks en ijs of een Belgische biertje.

Voor de jeugd hebben we op ons eiland in de visvijver een gezellige plaats ingericht voor een kampvuur.

bistro

Geniet in onze gezellige bistro of op ons zonnige terras

VERMAAK VOOR HET HELE GEZIN

Zin in een spelletje? Speel tennis, een potje voetbal, volleybal, badminton, tafeltennis of jeu de boules. Als de kinderen nog energie over hebben, kunnen ze hun hart ophalen op de trampolines en kabelbaan. De allerkleinste gasten vermaken zich op de speeltoestellen. Daarnaast kun je vissen in een riviertje (met vergunning) en in onze visvijver vol karpers, zonder vergunning. De waterratjes nemen een duik in het zwembad.

NATUURCAMPING

De camping is gelegen in het natuurgebied de Ardennen in België

ACTIVITEITEN ROND ONZE NATUURCAMPING

De camping is gelegen in het natuurgebied de Ardennen in België. Op 2 km afstand van het sfeervolle Ardeense stadje Neufchâteau, 50 km van de Luxemburgse en Duitse grens en 30 km van de Franse grens. Je kunt vanaf onze camping op aangegeven routes naar hartelust wandelen en fietsen door schitterende bossen.

Activiteiten in de omgeving:

Meer informatie en folders zijn verkrijgbaar bij de receptie en op www.luxembourg-belge.be.
Is je hond uitgekeken op het hondenuitlaatveldje en de hondenspeelruimte op de camping? Verken dan eens samen een van de vele uitlaatpaden in de regio.

Omgeving